; FRIDA DAHL -

lately on my instagram ♡

aug 30, 2016 / 0 kommentarer
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM FÖR MER BILDER FRÅN MIN VARDAG
instagram ---> @ffridadahl
Läs mer

snoka i min silvriga mobil

aug 30, 2016 / 0 kommentarer
Såhär ser min mobil ut. Jag har en iPhone 5s i silver, för er som undrar. 
 
Läs mer

en stor favorit + min morgon

aug 30, 2016 / 0 kommentarer
BLOGGAREN & YOUTUBERN 

Godmorgon finisar! ♡ Hoppas att ni har sovit gott. Idag är det måndag och det betyder det vanliga, ny vecka med nya möjligheter. Jag ska snart gå till bussen, den går 06:25 så det är inte jätte långt kvar. Idag slutar jag tjugo i 3, så jag tar bussen som går halv 4 och d¨å är jag vid stationen halv 5, sen får jag se hur jag kommer hem därifrån. Förhoppningsvis går det en buss runt den tiden, så att jag slipper vänta en timme. Ni får ha en bra dag och vecka. Massa kramar.

Klicka här för att komma till ägaren av bilden, hon är en stor favorit inom bloggvärlden och youtubevärlden 

Läs mer

mina favorit parfymer

aug 30, 2016 / 0 kommentarer
MINA FAVORIT PARFYMFÖRPACKNINGAR 
Jag älskar att dofta på parfymer för dem flesta luktar gott. Min favorit doft är nog vanilj eller något sånt. Något jag gillar med parfymer är förpackningarna, det finns så många fina olika former på dem. Det finns stora som så, runda, långa, korta, fina designer. På bilderna ser ni mina favoriter som är designat.
Läs mer

måndags inspiration

aug 29, 2016 / 0 kommentarer

Jag tänkte berätta lite om min dag. För er som inte vet så har jag börjat första året på gymnasiet, vi börjar den 17 augusti. Jag går barn-och fritids linjen. Min dag har iallafall varit bra, vi har inte gjort något speciellt idag i skolan, vi fick våra riktiga grupper på matten, för vi har lektion med vård och omsorgs programmet. Det gick bra iallafall. Denna veckan och nästa vecka ska vi planera inför föräldramötet, för det är vi elever som ska prata.

Läs mer