; FRIDA DAHL -

kom ihåg: du är aldrig ensam ♡

okt 9, 2016 / 0 kommentarer
BILDER FRÅN: HANNA SAHLQVIST 
 
Hej på er allihopa!  Jag hoppas att ni alla mår bra idag. Här kommer en text som jag skrev igår, jag hoppas ni förstår vad jag skrev.
 
Ibland funderar jag på vad livet vore utan någon som bryr sig om en. Tänk att du ständigt behöver gå hem till din familj, men ingen bryr sig om att du kommer hem. Ingen säger hej, ingen kramar om dig, ingen frågar vad du har gjort ute så sent, ingen säger "jag älskar dig" eller "god natt". 
 
Jag är glad över att ha en familj som bryr sig om mig, och jag är glad över att jag har så fina vänner som jag alltid kan prata med och som lyssnar på vad jag har att säga. Jag kan komma hem sent en dag och de frågar om jag har haft kul, och jag vet att jag alltid kan prata med dem. 
 
Men det som gör mig ledsen är att jag vet att alla inte har det så som mig. Alla har inte vänner de kan prata med om vad som helst, alla har inte en familj som bryr sig om dem. Alla får inte höra "jag älskar dig" varje dag. Jag önskar att alla har någon som bryr sig om en, men det är inte så. 
 
Varje dag får de kämpa för att ens orka gå upp från sängen, för dem känns det som att det inte är lönt att gå upp, för ingen kommer bry sig ändå. Allting känns meningslöst, allt kommer bli fel. Varje gång dem försöker med något, så börjar de tänka på alla dåliga saker om att ingen bryr sig. 
 
Jag vill bara att du ska veta att det alltid finns någon som bryr sig, det finns alltid någon som innerst inne vill springa fram till dig och krama om dig. Men det är inte alltid synligt, för de kanske inte vågar, för de vet inte vad som händer om de gör något. Du är aldrig ensam, kom ihåg det. 
 
Läs mer

frågor och svar ♡

okt 6, 2016 / 0 kommentarer
Q: Hur gammarl ä du om 5 år? 
A: Nu är jag 16 år, så om 5 år så är jag 21 år. Det känns faktiskt lite konstigt. 
 
Q: Är du feminist? 
A: Idag blir det ofta missförstånd när man säger att man är feminist. Jag tycker att det ska vara lika mellan alla kön. Bara för att man är ett kön, så ska man inte tjäna mer, om det är på samma jobb och samma uppgifter. Så det beror på vem man frågar, för alla uppfattar feminsit olika. 
 
Q: Är du kär i någon just nu? 
A: Just nu är det komplicerat och jag vill helst inte prata om det här, för det är lite jobbigt atm. Men som svar på frågan, ja det är jag. 
 
Q: Vad är dina planer för dagen? 
A: När detta inlägget kommer upp så är jag atm i skolan, för detta inlägget är tidsinställt. Men när jag kommer hem från skolan, är väl planen att jag ska öva lite inför en uppgift vi ska prata om imorgon på första lektionen, som handlar om maskrosbarn. 
 
Q: Hur mår du för tillfället?
A: Jag är lite trött, men annars så mår jag bara bra. Jag är glad att jag har en så fin familj och så fina vänner som alltid stöttar mig. 
 
Q: 5 favoritbloggare? 
A: Jag tror att jag har nämnt det tidigare någon gång, men för er som är nya så kan jag nämna dem ändå. Mina fem favoritbloggare är Hanna Sahlqvist, Julia Sundelin, Emma Johansson, Caroline Lundin och Elin Kero.
 
Läs mer

ser ut som en god frukost ♡

okt 6, 2016 / 0 kommentarer
» Idag är det torsdag och bara två dagar kvar tills helg.  Jag längtar tills helgen, även om det inte händer något speciellt.
 
 
» Jag är på bra humör idag, pågrund av några saker. 
 
 
» Vi ska ha ett matteprov idag, första lektionen, men jag tror det kommer gå bra.
 
 
 
Godmorgon alla fina bloggläsare! ♡ Jag hoppas att ni alla har sovit gott i natt, det har jag gjort. Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg nu, förutom det inlägget igårkväll då såklart. Senast var 27 september, alltså för lite mer än en vecka sedan och det är inte bra. Som ni kanske märker så har jag gjort om designen lite, det gjorde jag igårkväll. Jag vet inte vad ni tycker om designen, men jag tycker att det blev bättre. Det känns mer som en stilren blogg, eller vad tycker ni? ♡ 
 
Sedan vi såg sist så har det hänt lite roliga saker. Bland annat så har det blivit en ny månad, nämligen oktober. Nu börjar hösten att komma igång, löven har redan börjat falla, så fint. Jag har även klippt mig lite kortare, det gjorde jag i måndags. Jag blev själv nöjd och det är ju huvudsaken. Annars har det väl inte hänt så jätte mycket mer, mer än att jag har blivit gladare på sista tiden, även om det kanske inte alltid synt utan på. Ni får ha en jätte bra dag, det kommer ett inlägg lite senare.
 
Läs mer

bästa höstmånaden är ... oktober ♡

okt 5, 2016 / 0 kommentarer
 
Hej på er allihopa! ♡ Jag hoppas att ni alla mår bra. 
 
Idag har jag inte gjort något speciellt mer än att vara i skolan, ätit mat och fixat lite lite i mitt rum. Ni kan gärna kommentera ifall ni skulle tycka att det vore roligt om jag visade er mitt rum genom några bilder. Jag gillar själv att kolla på sådana bilder, för jag får en sån bra inspiration, men jag vet inte vad ni tycker om det.
 
Läs mer