Frida Dahl

en bra tisdag med andra ord ♡
 
Hej på er alla fina ni!  Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag, det har jag haft, än sålänge. 
Första lektionen hade vi elevråd och sen gick vi igenom one drive på våra skoldatorer, det var en rolig lektion, den hade vi i två timmar. Sen hade vi lunch och det var potatis och någon slags fisk. Efter det så hade vi vår sista lektion som var lärande och utveckling, vi fortsatte att svara på frågorna om kapitlet som vi håller på med, men vi blev klara med dem och dem skulle lämnas in i dag. Sen fortsatte vi med våra teorier. Snart kommer mormor, morfar och deras hund och ska fika med oss.
 
ni är fina precis som ni är ♡
Bild från: Julia Sundelin
 
Hej på er mina fina bloggläsare! ♡
 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag i skolan, på jobbet, vad ni än har gjort idag och kommer göra senare. Kom ihåg att alltid vara er själva och ni är fina precis som ni är. Det finns alltid någon som bryr sig om en, även om det inte alltid känns så. Det är en sån härlig känsla när man vet att någon bryr sig.
 
Be the best version of yourself. 
 
tänk som en fotograf ♡
FOTOGRAFEN OCH BLOGGAREN 
Lisa Höök
 
För några dagar sedan skrev Lisa ett inlägg på hennes blogg om hur man tänker som en fotograf, hon ger lite tips på allt som har med fotografering att göra. Ni kan läsa inlägget här ifall ni vill bli proffs på att tänka som en fotograf. Jag tror att hon skulle bli väldigt glad, ifall ni går in och läser inlägget.