; FRIDA DAHL -

en bra tisdag med andra ord ♡

sep 27, 2016 / 0 kommentarer
 
Hej på er alla fina ni!  Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag, det har jag haft, än sålänge. 
Första lektionen hade vi elevråd och sen gick vi igenom one drive på våra skoldatorer, det var en rolig lektion, den hade vi i två timmar. Sen hade vi lunch och det var potatis och någon slags fisk. Efter det så hade vi vår sista lektion som var lärande och utveckling, vi fortsatte att svara på frågorna om kapitlet som vi håller på med, men vi blev klara med dem och dem skulle lämnas in i dag. Sen fortsatte vi med våra teorier. Snart kommer mormor, morfar och deras hund och ska fika med oss.
 
Läs mer

ni är fina precis som ni är ♡

sep 26, 2016 / 0 kommentarer
Bild från: Julia Sundelin
 
Hej på er mina fina bloggläsare! ♡
 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag i skolan, på jobbet, vad ni än har gjort idag och kommer göra senare. Kom ihåg att alltid vara er själva och ni är fina precis som ni är. Det finns alltid någon som bryr sig om en, även om det inte alltid känns så. Det är en sån härlig känsla när man vet att någon bryr sig.
 
Be the best version of yourself. 
 
Läs mer

tänk som en fotograf ♡

sep 26, 2016 / 0 kommentarer
FOTOGRAFEN OCH BLOGGAREN 
Lisa Höök
 
För några dagar sedan skrev Lisa ett inlägg på hennes blogg om hur man tänker som en fotograf, hon ger lite tips på allt som har med fotografering att göra. Ni kan läsa inlägget här ifall ni vill bli proffs på att tänka som en fotograf. Jag tror att hon skulle bli väldigt glad, ifall ni går in och läser inlägget. 
 
Läs mer

det gör ont nu men det läker

sep 25, 2016 / 0 kommentarer
Hej på er allihopa mina fina bloggläsare!  Jag hoppas allt är bra med er. 
 
För er som har missat det så har Ella Rammelt och några andra youtubers gjort en musikvideo där dem pengarna från videon går till Bris. Jag tycker att det är väldigt fint och videon är så bra. Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på musiken och videon. Budsakapet är väldigt bra också. Lyssna på den om ni någon gång har tid. Dessutom så är det då som sagt några youtubers som är med i videon.
Läs mer

favoriter på instagram ♡

sep 25, 2016 / 0 kommentarer
EMMA JOHANSSON @emmaannajohansson 
 
JULIA SUNDELIN @juliaasundelin
 
CAROLINE LUNDIN @carolinelundins
 
Läs mer