1. En svart högtalare. Något som jag älskar att göra på dagarna, morgonen, kvällen, alltid, är att lyssna på hög musik. Dock så får jag inte lyssna på för hög musik, för då blir dem andra arga på mig, men lite högt iallafall. Därför köpte jag en högtalare så att man får bättre feeling eller känsla som det heter.

2. En mjuk säng. Jag älskar att sova mjukt, bland det värsta som finns är att sova på en hård säng.Andra kanske inte tycker att jag har en mjuk säng, I don't know, men jag tycker iallafall det och det är huvudsaken. Jag har inte en så jättebred säng, den är längre än vad den är bred och det är bra.

3. Ett vitt skrivbord. När jag sitter och pluggar eller bloggar så brukar jag sitta framför mitt vita skrivbord. Jag har just nu lite för mycket saker på den, fast det var värre för några timmar sedan men nu har jag rensat bort det mesta. Jag vill ha ett annat skrivbord som är lite mer användbar eller något.

4. En silvrig klädstång. Det är väldigt smart och praktiskt att ha en klädställning för man får bort lite kläder från den stökiga garderoben. Man kan ju dessutom organisera den hur man vill, antingen om man vill ha kläderna som man gillar mest eller använder mest, hur man vill, helt enkelt, haha. Du väljer.